Sufinancirana radionica: Kako održati javni nastup s kojim ćete biti zadovoljni? – PRIJAVE

Sufinancirana radionica: Kako održati javni nastup s kojim ćete biti zadovoljni? – PRIJAVE

objavljeno u: Novosti
sandra@obrtnici-rijeka.hrPrivicisri, 1. lip 09:47 (prije 7 dana)
prima ja

Udruženje obrtnika Rijeka, Bakar, Kraljevica, Čavle i Kostrena u suradnji s Udrugom STIP, zbog velikog interesa članova, ponovno organizira radionicu Kako održati javni nastup s kojim ćete biti zadovoljni?.
 
Kako zvučati i djelovati sigurno u sebe? Kako se snaći u neplaniranoj situaciji? Kako samouvjereno predstaviti sebe i svoje poslovanje i tako steći nove klijente?
Javni nastup dio je gotovo svakog poslovanja. Vještine potrebne da govorite pred tisućama ljudi iste su one koje vam trebaju da uvjerite klijenta da ste vi njegov najbolji izbor. I dok se vještine uvijek mogu naučiti, izvježbati, usvojiti, glavne promjene da bismo bili zadovoljni svojim javnim nastupom moraju se dogoditi u nama samima.

Na radionici „Kako održati javni nastup s kojim ćete biti zadovoljni?“ naglasak ćemo staviti na fizičku i psihičku pripremu vas kao govornika – kako prevladati strah i promijeniti fokus s njega na nešto mnogo važnije, kako unutrašnje stanje podržati tijelom, pokretima i gestama, kako promjenom misli „nisam dovoljno dobar“ i „neću uspjeti“ promijeniti krajnji ishod, kako se fizički pripremiti za pojedinu situaciju.
 
Datum: 11.06.2022. (subota)
 
Trajanje radionice: 10:00 – 14:00 sati
 
Mjesto održavanja: Edukacijski centar Udruženja obrtnika Rijeka, Vukovarska 21
 
Prijave:
Na radionicu se mogu prijaviti svi zainteresirani, a iznos kotizacije određen je kako slijedi:

  • članovi Udruženja obrtnika Rijeka (obrtnici i dobrovoljni članovi) = 50,00 kn
  • ostali = 400,00 kn.

 
Rokovi i način prijave:
Pravovaljanom prijavom smatrat će se ona koja se podnese na e-mail Udruženja cehovi@obrtnici-rijeka.hr najkasnije do četvrtka, 09.06.2022. godine sa sljedećim podacima:
1.         Naziv, adresa sjedišta i OIB obrta
2.         Ime i prezime polaznika edukacije (obrtnik/član obiteljskog kućanstva/zaposlenik)
3.         Kopija uplate kotizacije
4.         Naznačiti ukoliko je potreban R-1 račun
5.         Kontakt broj.
 
Uplatni račun za kotizaciju:
Udruženje obrtnika Rijeka
IBAN: HR4723400091117013553
Poziv na broj: 11062022
Opis plaćanja: Radionica
 
Za sve dodatne informacije možete nazvati 051/372-114 ili pisati na e-mail: cehovi@obrtnici-rijeka.hr.
 
NAPOMENE:
* Iznos uplaćene kotizacije se ne vraća u slučaju odustajanja od strane polaznika, osim u slučaju dokaza o COVID pozitivnom testu
* Uplaćeni iznos kotizacije za radionicu se  vraća u slučaju otkazivanja od strane organizatora.
 
 O predavačici:
Marijeta Matijaš stručnjakinja je za poslovnu komunikaciju u govoru i pismu, autorica priručnika Umijeće javnog nastupa i Mali jezični savjetnik za bolju poslovnu komunikaciju te online tečajeva o javnom nastupu, lektorica je i urednica više od 30 knjiga različitih tematika, NLP praktičar te uskoro certificirani holistic coach na američkoj Radiant Coaches Academy. U svom radu i podučavanju primjenjuje tehnike NLP-a i holističkog coachinga koje isprepliće s bogatim znanjem i iskustvom javnog nastupanja stečenog tijekom desetogodišnje karijere kao urednica, novinarka i voditeljica televizijskih emisija. Voli podučavati, dijeliti znanje i iskustvo i biti podrška poduzetnicima na njihovu putu poslovnog i osobnog rasta i razvoja….

[Poruka je odrezana]  Prikaži cijelu porukuPodručje privitaka