Cijepljenje u ugostiteljsko/turističkom sektoru – informacije

Cijepljenje u ugostiteljsko/turističkom sektoru – informacije

objavljeno u: Novosti

Nastavno na sve dosadašnje najave, medijska izvještavanja i sl. u nastavku dostavljamo zadnje dostupne službene informacije vezano uz postupak cijepljenja ugostiteljsko/turističkog sektora.

Ministarstvo turizma i sporta je temeljem prikupljenih povratnih informacija koje su dobili iz sustava, ili direktno od samih obrtnika, napravilo popis zainteresiranih za prioritetno cijepljenje ugostiteljsko/turističkog sektora. Prikupljene podatke, a u skladu s uputama dostupnim na stranici https://mint.gov.hr/vijesti/aktualno-upute-za-cijepljenje-djelatnika-u-sektoru-turizma/22399, Ministarstvo je poslalo nadležnim Zavodima za javno zdravstvo, koje će provoditi cijepljenje.

Za naše članove, nadležni Zavodi javnog zdravstva dužni su odrediti mjesto i vrijeme cijepljenja te shodno tome obavijestiti koordinatora (kako je navedeno u tablici) koji će sukladno dobivenim uputama obavijestiti svakog pojedinog zaposlenika o mjestu i vremenu cijepljenja.

VAŽNA NAPOMENA: Ukoliko se do sada niste prijavili, svakako to učinite u skladu s uputama objavljenim na stranici https://mint.gov.hr/vijesti/aktualno-upute-za-cijepljenje-djelatnika-u-sektoru-turizma/22399.

Ovisno o dinamici prijava Ministarstvo će sukcesivno obavještavati nadležne Zavode o novo prijavljenim osobama te voditi računa o redoslijedu prijava.