Informacija o održavanju on line seminara o korištenju web stranica Market Access Database

Informacija o održavanju on line seminara o korištenju web stranica Market Access Database

objavljeno u: Novosti

U nastavku Vam prosljeđujemo primljenu informaciju od strane Ministarstva vanjskih i europskih poslova RH vezanu uz održavanje on-line seminara o korištenju web stranica Market Access Database- Access2Markets.

Nastavno na informaciju da je u listopadu 2020. postojeća web stranica Market Access Database dograđena s velikim brojem novih informacija za gospodarstvenike želimo izvijestiti da se 27. travnja 2021. održava on-line seminar o korištenju  Access2Markets od 09,00 do 11,00 sati.

Ovaj internetski portal objedinjuje bazu podataka o pristupu tržištu i mnogo više u jedinstvenom alatu. Access2Markets ima sve potrebne informacije o pristojbama, porezima, pravilima o proizvodima i zahtjevima za sve zemlje EU-a i više od 120 drugih tržišta diljem svijeta.

Informacije o tržištu Europske unije sadržavaju regulativu, informacije o standardima proizvoda, industriji, malom i srednjem poduzetništvu, informaciju o pojedinim sektorima (22) koju prati informacija o Brexit. Vezano za tržišta trećih zemalja tu se mogu pronaći informacije o trgovinskim sporazumima i trgovinskim dogovorima s EU.

Poziv za sudjelovanje na on-line seminaru se nalazi na https://trade.ec.europa.eu/access-to-markets/en/home, u donjem desnom dijelu ekrana – training events.