Predstavljanje novog partnera u projektu „Zajednička nabava“

Predstavljanje novog partnera u projektu „Zajednička nabava“

objavljeno u: Novosti

Tvrtka Motomariner d.o.o. osnovana je 1992. godine u Rijeci.

Kao mala tvrtka od samoga početka posluje i zastupa najkvalitetnije proizvode u segmentima filtracije, rezervnih dijelova, industrijskih i brodskih motora, ulja i potrošnog materijala u automobilskom, građevinskom, industrijskom segmentu te brodskom dijelu.

U svojoj ponudi tvrtka ima i BCS (Bosch Car Service) sa kompletnom opremom za dijagnosticiranje i popravak osobnih i lakih komercijalnih vozila po najvišim svjetskim standardima, te servisnu službu za generalni remont brodskih i vanbrodskih motora, industrijskih motora, te agregata.

Sjedište tvrtke nalazi se na adresi Jože Vlahovića 16 u Rijeci, a prodajni, skladišni i servisni prostor od preko 1000m2 nalazi se na adresi Milutina Barača 19, također u gradu Rijeci (prostor bivše tvornice Torpedo – industrijska zona).

Jedan od neizostavnih dijelova je tim visokostručnih, motiviranih profesionalaca koji svojim radom pridonose razvitku tvrtke.

Motomariner d.o.o. posjeduje certifikat ISO 9001 što daje dodatnu garanciju za kvalitetan rad. 

Popusti pri nabavci rezervnih dijelova i potrošnog materijala za sva osobna, dostavna i teretna vozila, autobuse, građevinske i poljoprivredne strojeve, brodske motore, specijalna vozila te popusti za servis istih iznose:

– Filtracija i filteri 40%

– Separacija goriva SEPAR 28%

– rezervni dijelovi motora 30%

– nautička oprema Motomarine 45%

– Brodske kopče PRM 25%

– Pogonski motori Mermaid Marine (JCB Marine, FPT, AGCO, FORD) i FNM-CMD 30%

– Cink anode Technoseal i Best Anode 45%

– Pumpe mora i impeleri 42%

– Ulja i maziva se popusti određuju prema količini, ali ne manje od 30%

– Servisne usluge 15%.

 

Svi navedeni popusti se odnose na gotovinsko ili avansno plaćanje, a za kartično i odgođeno plaćanje se popust umanjuje za 8 %.

 

Za ostvarivanje prava na navedene pogodnosti potrebno je predočiti karticu Zajedničke nabave koju besplatno izdaje Udruženje obrtnika Rijeka.

 

Web stranica: https://motomariner.hr/hr/

Tel.: +385 51 685 444

E-mail: motomariner@motomariner.hr