25. međunarodni sajam kozmetike i wellnessa Cosmetic News – 14. i 15. 4. 2018. – Opatija

25. međunarodni sajam kozmetike i wellnessa Cosmetic News – 14. i 15. 4. 2018. – Opatija

objavljeno u: Novosti
  1. međunarodni sajam kozmetike i wellnessa Cosmetic News će se nakon odgode u veljači održati ovoga vikenda 14. i 15. 4. 2018. u Opatiji. Promjena datuma dovela je i do promjene mjesta održavanja u Opatiji.

Cijeli se Cosmetic News seli u srce Opatije, na Lido, točnije na Ljetnu pozornicu. To je prostor na kojem se događaju najveći koncerti i ljetni programi, te Adventski program na montažnom klizalištu. Uz Ljetnu pozornicu s dvije strane prolazi opatijska šetnica Lungomare, a ulaz ima iz Parka Angiolina, te drugi ulaz iz opatijske luke. U opatijskoj luci je i besplatno parkiralište za cca 80 vozila, te kolni ulaz za izlagače.

Na centralnom dijelu postaviti će se sajamski šator dimenzija 40 m x 20 m x 6,3 m visina na sljemenu, sa svom potrebnom opremom (tepison, octanorm štandovi, rasvjeta, el. priključci). Osim štandova u šatoru će se održati i natjecanje u šminkanju u svim kategorijama, te dio prezentacijskog programa.

U neposrednoj blizini u parku Angiolina nalazi se Hrvatski muzej turizma smješten u Villi Angelini – https://www.visitopatija.com/villa-angiolina-p471 u kojoj će se održati seminarski dio Cosmetic News-a.

U novom objektu Angiolina Reseadance – https://www.facebook.com/AngiolinaOpatija/ organizirat će se natjecanje u dizajniranju noktiju kao i gala večernji program uz modnu reviju i koncertni nastup pjevača Sandi Cenov i Minea, piće dobrodošlice.

Za dnevnu kavicu uz poslovni razgovor, kao i radni ručak na raspolaganju svim gostima je ekskluzivni Lido Bevanda Beach Resort – https://www.facebook.com/lidobeachopatija/ i Restoran Bevanda – https://www.facebook.com/bevanda.opatija/  , apsolutno najbolje što Opatija nudi. S druge strane u opatijskoj luci nalaze se barovi Hemingway i Galija i Restoran Molo.

Najbliži su hoteli “Kvarner”, “Bristol”, “Agava”, “Grand 4 opatijska cvijeta” i “Royal”.

Organizatori nisu žalili truda dostojno obilježiti jubilarni 25-i sajam te su pripremili i prigodne poklone iznenađenja.

 

Privitak: Plan sajma Cosmetic News 2018