Veleučilište u Rijeci – partner Zajedničke nabave Udruženja obrtnika Rijeka

Veleučilište u Rijeci – partner Zajedničke nabave Udruženja obrtnika Rijeka

Veleučilište u Rijeci od 2020. godine je partner Zajedničke nabave Udruženja obrtnika Rijeka te je u 2024. godini svim članovima Udruženja obrtnika Rijeka, članovima njihovih obitelji i njihovim zaposlenicima omogućio popuste na članarinu za studijske programe.

Veleučilište se obavezuje Udruženju i njihovim članovima u projektu Zajedničke nabave osigurati sljedeće uvjete-popuste, ukoliko upisuju neki od studija ili programa koji se izvodi ili će se izvoditi na Veleučilištu u Rijeci:

  • 1.Popust za pojedinačni upis:
  • za jednokratne uplate popust u visini od 15 %
  • za plaćanje do 6 obroka popust u visini od 10 %
  • 2. Popust za školarine za upis od 5 i više studenata koji su članovi Udruženja:
  • za jednokratne uplate popust u visini 20 %
  • za plaćanje do 6 obroka popust u visini 15 %

Na Veleučilištu u Rijeci se izvode stručni studijski programi usmjereni prema praksi i praktičnom radu čijim završetkom se stječe zvanje magistra (inženjera) struke.

Široka lepeza programa iz tehničkog, biotehničkog i društvenog područja, od telematike, prometa, zaštite na radu do agroturizma, mediteranske poljoprivrede i vinarstva te poduzetništva i informatike.

Na Veleučilištu u Rijeci pažnja je usmjerena na prilagođenost izvedbe nastave za zaposlene izvanredne studente u pogledu vremena odvijanja kao i dinamike studiranja odnosno godišnjeg opterećenja.

Također, na Veleučilištu u Rijeci postoje i mogućnosti cjeloživotnog obrazovanja kroz razlikovne programe, programe u okviru akreditiranog studijskog programa ili usavršavanja bez stjecanja ECTS bodova.

Kao novina, od ove godine je na Veleučilištu u Rijeci uveden i program mentorskog praćenja svakog studenta od upisa do diplome te fleksibilnost napredovanja kroz studij te je prema novom zakonu moguće studiranje zaposlenih osoba u statusu redovitih studenta tj. uz participaciju troškova od strane ministarstva znanosti i obrazovanja.

Sve informacije o studijskim programima možete pronaći putem njihove web stranice:

Naši studijski programi | Veleri