MEHLE d.o.o. – Novi partner Zajedničke nabave Udruženja obrtnika Rijeka

MEHLE d.o.o. – Novi partner Zajedničke nabave Udruženja obrtnika Rijeka

Novi partner u projektu „Zajednička nabava“ Udruženja obrtnika Rijeka je MEHLE d.o.o., Korzo 23, Rijeka, posredovanje u prometu nekretnina, prevoditeljske usluge i usluge tumača i poslovno savjetovanje, direktorice Tanje Mehle, mag.iur.

MEHLE d.o.o. će svim članovima Udruženja obrtnika Rijeka u projektu Zajedničke nabave osigurati slijedeće uvjete-popuste i to po grupacijama svojih usluga:

– 10% popusta za usluge posredovanja u nekretninama

– 10% popusta na obuku za medijatore

– 10% popusta na usluge prevođenja i sudskog tumačenja stalnog sudskog tumača za slovenski jezik i

– 10% poslovno savjetovanje.

Za sva pitanja u vezi usluga MEHLE d.o.o. možete se obratiti na:
+385(95)3883821
+385(51)326216
+386(70)696793
infomehledoo@mehledoo.hr
medijator@mehledoo.hr

Društvene mreže:

Mehle d.o.o. (@mehle_medijacija) • Fotografije i videozapisi na Instagramu

Facebook

Životopis:

Tanja Mehle, mag.iur.

Nakon što je diplomirala na Pravnom fakultetu u Zagrebu 1986. godine nastavlja pripravnički staž na Osnovnom sudu u Sloveniji te 1989. polaže pravosudni ispit u Ljubljani. Iskustva je stjecala u Sloveniji kao pravni savjetnik na općini za područje gospodarstva, u vlastitoj firmi za gospodarsko savjetovanje kao savjetnik managera te organizator savjetovanja i seminara na području gospodarstva, poduzetništva  te kulture poslovanja, nakon čega je otvorila odvjetnički ured koji je vodila gotovo dva desetljeća. Specijalnost su joj bila savjetovanja managera te sudjelovanje u pregovorima između trgovačkih društava.

Kao odvjetnica sudjelovala je u postupcima arbitraže te medijacijama, a svaku sklopljenu nagodbu, smatrala je i svojim osobnim uspjehom. Predavala je na temu borba protiv korupcije te o načelu savjesti i poštenja. Obožava pravo i kako često kaže, nisu »loši propisi«, nego ih pojedinci pogrešno tumače, a posljedica toga su konflikti i loši međuljudski odnosi. 

Vratila se je u Hrvatsku sa željom da svrsishodno upotrijebi znanje koje je stekla kroz dugogodišnje iskustvo u Sloveniji pa je nakon uspješno završene obuke za medijatora u mirnom rješavanju sporova u Republici Hrvatskoj, 2023. godine, povezala stručnjake na području medijacije iz Republike Slovenije sa stručnjacima iz Republike Hrvatske te osnovala Centar za mirenje »Instituciju za mirenje« pri MEHLE, d.o.o. kako bi kao tim doprinijeli razvoju kulture upravljanja konfliktnih situacija u svim područjima života pojedinca i društva. Cilj tima je educirali čim više ljudi o postupku o mirnom rješavanju sporova te sa time dati poseban doprinos razvoju pojedinca i poboljšanju međuljudskih odnosa čime će kako se nadaju ojačati i društvo u kojem živimo. 

Kao medijatorica upisana je i na Listi medijatora Hrvatske obrtničke komore.