Sajam ljepote i zdravlja u Osijeku

Sajam ljepote i zdravlja u Osijeku

U Osijeku se 7. i 8. lipnja 2024. godine održao prvi Sajam ljepote i zdravlja u Gospodarskom centru Osječko-baranjske županije.

Cilj sajma bio je prezentirati trendove, mogućnost osobnog, neposrednog kontakta s potencijalnim partnerima i krajnjim potrošačima te ukupnost ponude na jednom mjestu u vrlo dinamičnoj i konkurentnoj industriji i struci. Posjetiteljima su bile pružene brojne aktivnosti poput predstavljanja i promocije proizvoda i usluga u izlagačkom prostoru, mogućnost kupovine proizvoda i usluga, kao i brojne radionice i prezentacije te modna revija izlagača.

Sajam ljepote i zdravlja održao se u organizaciji Gospodarskog centra Osječko-baranjske županije i Osječko-baranjske županije u suradnji s Udruženjem obrtnika Osijek te Obrtničkom komorom Osječko-baranjske županije.

Predsjednik Udruženja obrtnika Osijek Tibor Vidaković naglasio je kako je oduševljen događajem jer je to nešto što je jako nedostajalo gradu Osijeku i regiji s obzirom da na jednom mjestu postoji mogućnost povezivanja, suradnje i razmjene iskustava, kao i upoznavanja s novim trendovima.

Ispred Udruženja obrtnika Rijeka na Sajmu ljepote i zdravlja prisustvovala je tajnica Udruženja obrtnika Rijeka Hana Kalac.