Prijave za “Jesen u Lici” koja će se održati 4.  – 6. listopada 2024.

Prijave za “Jesen u Lici” koja će se održati 4. – 6. listopada 2024.

Ličko-senjska županija organizira XXVI. po redu gospodarsku manifestaciju pod nazivom „JESEN U LICI“. Manifestacija se tradicionalno održava prvi vikend u listopadu na Trgu Stjepana Radića u Gospiću, od 4. – 6. listopada 2024.

Udruženje obrtnika Rijeka poziva sve svoje članove na prijavu za manifestaciju te će odabranim izlagačima financirati izložbeni prostor na manifestaciji „JESEN U LICI“.

Nakon potvrde izbora člana Udruženja obrtnika Rijeka i izložbenog prostora na „JESEN U LICI“ molimo izabrane članove da obavijest dostave na e-mail: uo.rijeka@hok.hr uz navođenje:

  1. Naziv obrta
  2. Ime i prezime vlasnika obrta
  3. Kontakt broj mobitela i e-mail
  4. U privitku e-mail-a potvrdu o izboru izlagača na „JESEN U LICI“

Prijavu na „JESEN U LICI“ i sve informacije u vezi manifestacije možete pronaći na linku:

Prijava – Jesen u Lici

Jesen u Lici kroz spoj tradicije, kulture i autentične gastronomije, iz godine u godinu privlači sve veći broj posjetitelja te pridonosi umjetničkom doživljaju Like kao destinacije bogate i diverzificirane turističke i gospodarske ponude.
Očekujemo da će manifestacija ove godine okupiti preko 350 izlagača iz cijele RH i susjednih država, koji će predstaviti proizvode visoke kvalitete karakteristične za područje iz kojeg dolaze.

Manifestaciju će upotpuniti ocjenjivanje sira, meda i rakije, prezentacije starih zanata, izložbe etnografskih zbirki, izložba ličke ovce pramenke, autohtonog goveda buša i konja hrvatski hladnokrvnjak, hrvatski posavac, izložba poljoprivredne mehanizacije te od prošle godine održava se glazbeni festival Lika Fest i brojna druga događanja.

Jesen u Lici – Tradicionalna izložbeno-sajamska manifestacija Jesen u Lici