Poziv na interaktivnu radionicu: Osnove ugovornog prava – za potrebe obavljanja djelatnosti – Sekcija dadilja – 20.6.2024.

Poziv na interaktivnu radionicu: Osnove ugovornog prava – za potrebe obavljanja djelatnosti – Sekcija dadilja – 20.6.2024.

Udruženje obrtnika Rijeka poziva članove Sekcije dadilja na interaktivnu radionicu:

Osnove ugovornog prava  – za potrebe obavljanja djelatnosti

koja će se održati 20.06.2024. godine od 17:30 do 20:00 sati u Edukacijskom centru Udruženja obrtnika Rijeka, na adresi Vukovarsku 21, Rijeka.

Interaktivnu radionicu vodit će izv. prof. dr.sc. Dejan Bodul.

Izv. prof. dr.sc. Dejan Bodul izvanredni je  profesor na Katedri za građansko postupovno pravo pri Sveučilištu u Rijeci, Pravnom fakultetu. Autor je preko 200 što stručnih što znanstvenih radova. Sudjeluje na više znanstvenih i stručnih međunarodnih i domaćih projekata. Voditelj je Pravne klinike za besplatnu pravnu pomoć koja je financirana od Ministarstva pravosuđa i uprave. Radno iskustvo je stekao na sudu, državnoj upravi, stečajnom upraviteljstvu te je kao rezultat navedenog položio stručni ispit iz područja imovinsko-pravnih poslova (denacionalizacija i optantska imovina), pravosudni ispit, ispit za stečajnog upravitelja te javnobilježnički ispit.

Prijave na interaktivnu radionicu zaprimaju se putem e-mail adrese: uo.rijeka@hok.hr uz navođenje:

  1. Naziv obrta
  2. Ime i prezime vlasnika obrta
  3. Kontakt broj mobitela
  4. E-mail adresa

Za sva pitanja stojimo Vam na raspolaganju.

S poštovanjem,

Hana Kalac, mag.iur.

Tajnik Udruženja obrtnika Rijeka

Udruženje obrtnika Rijeka

Vukovarska 21, Rijeka

tel.: +385 (0)51 372 114, +385 (0)51 377 176

web: [www.obrtnici-rijeka.hr]www.obrtnici-rijeka.hr