2. Susret obrtnika i poduzetnika u Jastrebarskom

2. Susret obrtnika i poduzetnika u Jastrebarskom

2. Susret obrtnika i poduzetnika u Jastrebarskom započeo je 7. lipnja 2024. godine u vedrom ozračju i ugodnom druženju obrtnika, poduzetnika, umirovljenih obrtnika te uz podršku prijateljskih Udruženja i komora, Zagreba, Samobora, Rijeke i Karlovca.

U uvodnom obraćanju predsjednik Udruženja Saša Krljan istaknuo je da su ideja i cilj susreta da svojim sugestijama, inicijativama, te konstruktivnim prijedlozima svi zajedno pridonesu zajedničkom boljitku i razvoju obrtničkog komorskog sustava, s naglaskom na poslovno povezivanje, razmjenu iskustava, te međusobnu suradnju i druženje, što se pokazalo, na temelju reakcija svih prisutnih, vrlo uspješnim.

Predsjednik Krljan zahvalio je svima koji su se uključili u rad i aktivnosti Udruženja, koje je i osnovano, te postoji radi interesa svih svojih članova, kao i svim dosadašnjim članovima na njihovom doprinosu i podršci te još jednom pozvao sve članove na suradnju i potporu.

Nažalost, sve je ostalo u drugom planu zbog iznenadnog olujnog nevremena koje je pogodilo cijelo jaskansko područje.

Predsjednik Udruženja obrtnika Jastrebarsko Saša Krljan zahvalio se svima na brzoj reakciji, ističući kako je najvažnije da nije nitko ozbiljnije stradao te istaknuo kako su u svim (ne)prilikama, obrtnici i gospodarstvenici još jednom pokazali duh zajedništva i udruživanja kada je najpotrebnije.

Predsjednik Krljan posebno je istaknuo kako je ponosan na svoje članove i goste te još jednom svima skupa zahvaljuje na pomoći i brzoj reakciji s naglaskom na daljnju međusobnu podršku, uz želju za nastavkom susreta i druženja u budućnosti.

Ispred Udruženja obrtnika Rijeka 2. Susretu obrtnika i poduzetnika u Jastrebarskom prisustvovao je predsjednik Udruženja obrtnika Rijeka Ivica Zbašnik.