2. Obrtnički sajam Udruženja obrtnika Slavonski Brod

2. Obrtnički sajam Udruženja obrtnika Slavonski Brod

2. Obrtnički sajam Udruženja obrtnika Slavonski Brod otvoren je 9.6.2024. godine i donio je bogat program u kojem su se obrtnici na brojne načine predstavili svojim sugrađanima i potencijalnim poslovnim partnerima.

“Drage obrtnice i obrtnici, pozdravljam vas i veselim se svemu što ćete pokazati danas. Znam da će program biti zanimljiv, raznovrstan, kvalitetan i živopisan – pravi odraz obrtništva. I doista ovaj kraj daje važan doprinos razvoju hrvatskog obrtništva – u Slavonskom brodu unatrag godinu dana imamo 212 obrta više”, istaknuo je predsjednik Hrvatske obrtničke komore Dalibor Kratohvil prilikom otvorenja, a potpredsjednica Hrvatske obrtničke komore Jelena Ivaniš pozvala je sve prisutne na obilazak sajma.

Na 2. Obrtničkom sajmu Udruženja obrtnika Slavonski Brod prisustvovala je potpredsjednica Obrtničke komore Primorsko-goranske županije Žana Jurlina i članica Udruženja obrtnika Rijeka.

Posjetitelji su imali prilike vidjeti prezentacije 38 izlagača, obrta i obrtnika, natjecanje barista i koktel majstora, prezentaciju starih zanata, modnu reviju, promociju obrtničkih zanimanja za učenike, brojne degustacije proizvoda i usluga te popratni koncert.