Udruženje obrtnika Rijeka organizira stručno putovanje na Advent u Trst 2.12.2023.

Udruženje obrtnika Rijeka organizira stručno putovanje na Advent u Trst 2.12.2023.

Napomena: Za stručno putovanje na Advent u Trst koji organizira Udruženje obrtnika Rijeka 2.12.2023. popunjena su sva mjesta. Hvala svima na prijavama.

Udruženje obrtnika Rijeka organizira stručno putovanje na Advent u Trst 2.12.2023.

POLAZAK: 2.12.2023. subota

Jelačićev trg: 9:00 sati

Sjeverno odmorište Vrata Jadrana (smjer Rijeka – Trst) : 9:30 sati

Vožnja kroz Sloveniju i Italiju uz usputna zaustavljanja prema potrebi grupe do Trsta, sjevernotalijanskog grada smještenog u istoimenom zaljevu i nekadašnje omiljene shopping – meke.

Po dolasku, odlazak u razgled jednog od najpoznatijih tršćanskih motiva – Dvorca Miramare (u prijevodu sa španjolskog ”gledati more”). Dvorac je dao sagraditi habsburški nadvojvoda Ferdinand Maksimilijan 1 860 godine, a u njemu je svojevremeno često boravila i popularna carica Sisi.

Osim samog dvorca, moguće je besplatno razgledati park i šetnice koje ga okružuju i s kojih se pruža predivan pogled na grad, more i okolicu.

FAKULTATIVNA NADOPLATA (INDIVIDUALNI ULAZAK I KUPNJA ULAZNICA NA LICU MJESTA):
– ulaznica u dvorac Miramare: 12,00€ / odrasli;  2,00€ (mladi od 18. – 25. godina), mlađi od 18. godina ne plaćaju ulaznicu.

Predviđeno vrijeme u području Dvorca Miramare dogovorit će se ovisno o broju putnika koji budu zainteresirani za ulazak u dvorac.

Nakon obilaska Dvorca Miramare, organiziran je odlazak do centra Trsta gdje slijedi šetnja do jednog od najljepših europskih trgova Piazza dell’Unità d’Italia.

Slobodno poslijepodne u Trstu možete iskoristiti za obilazak znamenitosti, trgovina ili u obilasku adventskih štandova. Povratak u Rijeku očekuje se u večernjim satima.

Prijavu za navedeno stručno putovanje potrebno je poslati na e-mail: uo.rijeka@hok.hr uz navođenje:

  1. Ime i prezime vlasnika obrta, naziv obrta
  2. Kontakt broj mobitela i e-mail
  3. Ime i prezime pratnje obrtnika (ukoliko vlasnik obrta putuje uz pratnju)

Za sve članove Udruženja obrtnika Rijeka troškovi putovanja su besplatni, dok je za pratnje obrtnika koji nisu članovi Udruženja obrtnika Rijeka predviđena cijena po osobi: 10,00 €.
Tečaj: 1,00 € = 7,53450 kn

Prijave će se vršiti do popunjenja slobodnih mjesta uz poštivanje načela prvenstva, a uplate za pratnje potrebno je izvršiti do 27.11.2023. godine.

Za sva dodatna pitanja možete nam se obratiti i telefonskim putem na broj: 051/372-114 za vrijeme radnog vremena udruženja (od 7,30 do 15,30).

NAPOMENA: izlet se ne otkazuje u slučaju promjenjivih vremenskih uvjeta i kiše!