Informacija vezana uz održavanje poslovnog predavanja pod radnim nazivom “EU Business Brunch Edition # 1”

Informacija vezana uz održavanje poslovnog predavanja pod radnim nazivom “EU Business Brunch Edition # 1”

objavljeno u: Novosti

Prosljeđujemo Vam informacije vezane uz poslovno predavanje pod radnim nazivom „EU Business Brunch  Edition #1“ koje organiziraju obrtnica Željka Barišić, vlasnica obrta Forca Digital Agency (www.forcadigitalagency.com) i gđa. Lea Kosović, vlasnica LOL Event Managementa (www.lol.hr), koje će se održat 21.4.2021. od 9 do 12 sati, na lokaciji Wespa Spaces (Heinzelova ulica 60), Zagreb.

EU Business Brunch mjesečni je VIP poslovni događaj pokrenut s ciljem da mikro, male i srednje poduzetnike educira o tome kako doći do financijskih sredstava iz EU fondova te im pruži kvalitetnu konzultantsku uslugu. 

Na jednom mjestu događaj će okupiti vodeće stručnjake za EU fondove te sve one koji se bave ovim tipom djelatnosti.

Predavanje će održati gospodin Bojan Vrančić, partner u tvrtki 4Consulting, iskusni konzultant s 10 godina iskustva u industriji financija.

Više informacija dostupno je na linku: https://www.entrio.hr/event/eu-business-brunch-edition-1-8926 zajedno sa opcijama prijave, a pozivnica je u privitku.

Broj mjesta je ograničen na 20 jer se želi zadržati edukaciju i individualni pristup na profesionalnoj razini, a svoje mjesto zainteresirani poduzetnici mogu osigurati prijavom putem navedenog linka.

Kotizacija/ulaznica po osobi iznosi kroz prijavu na spomenutom linku 305,00 kuna.