Poziv na digitalnu konferenciju “Tehnologije i usluge u privatnoj i civilnoj zaštiti” i na virtualne B2B razgovore sa njemačkim tvrtkama

Poziv na digitalnu konferenciju “Tehnologije i usluge u privatnoj i civilnoj zaštiti” i na virtualne B2B razgovore sa njemačkim tvrtkama

objavljeno u: Novosti

Njemačko-hrvatska industrijska i trgovinska komora u suradnji s časopisom ZaštitaHrvatskim cehom zaštitara – strukovnom zaštitarskom komorom te Saveznim udruženjem sigurnosne industrije (Bundesverband der Sicherheitswirtschaft, BDSW) organizira 1. digitalnu Njemačko-hrvatsku konferenciju na temu “Tehnologije i usluge u privatnoj i civilnoj zaštiti” koja će se održati 24. studenoga 2020. od 09:30 do 11:30h.

Radi se o projektu u okviru projekta poticanja suradnje malih i srednje velikih tvrtki Saveznog ministarstva gospodarstva i energije (BMWi).

Program konferencije i satnica iste se nalaze u nastavku obavijesti zajedno sa prijavnicom za konferenciju 24.11.2020. kao i za online poslovne razgovore 25. i 26.11.2020. godine za hrvatske poduzetnike i institucije.

Sudjelovanje na digitalnoj konferenciji i na poslovnim razgovorima je besplatno, uz obaveznu prethodnu prijavu, a osiguran je i simultani prijevod na konferenciji sa njemačkoga na hrvatski jezik.

Rok prijave putem prijavnice iz priloga je do 16.11.2020. godine, a ako neki hrvatski sudionik nakon slanja prijave ne dobije potvrdu prijave u roku od 24 sata, moli se da kontaktira putem telefona na broj telefona:  01/ 6311 617, e-mail: daniela.buntak@ahk.hr organizatore konferencije- Njemačko-hrvatsku industrijsku i trgovinsku komoru, kontakt osoba: gđa. Daniela Buntak.

 

Poslovni razgovori hrvatskih i spomenutih njemačkih poduzetnika održati će se online 25. i 26. studenoga 2020. godine, a kod ispunjavanja gore priložene prijavnice zainteresirani hrvatski poduzetnici ujedno mogu označiti koju njemačku tvrtku i kojega od navedenih datuma održavanja online razgovora žele za sugovornika na online razgovorima.

U nastavku teksta dajemo pregled njemačkih tvrtki, a popis istih nalazi se i na samoj prijavnici za konferenciju i razgovore:

Prijavnica je dostupna OVDJE.

Program konferencije dostupan je OVDJE.

 

DESKO GmbH

https://www.desko.de/en/

Sigurnosna rješenja za području putovanja (kontrola putnika), identifikaciju, ulaznu kontrolu, sigurnosni sustavi za banke
ELSPRO Elektrotechnik GmbH & CO. KG

https://www.elspro.de/

Proizvodnja i prodaja opreme u području zaštite objekata i osoba prilikom korištenja elektro-tehničkih uređaja
Emdion GmbH

https://www.emdion.com/

Sigurnosna tehnika za područja: industrije, javnog sektora, energije, brodogradnje
Hytera Mobilfunk GmbH   

https://www.hytera-mobilfunk.com/de/

Uređaji i infrastruktura za dojavu
Uhlmann & Zacher GmbH

https://uundz.com/

Električne brave (cilindri, kvake, brave za ormare, čitači)
BURG-WÄCHTER KG

https://www.burg.biz/

Protuprovalni sustavi: lokoti, brave za vrata i prozore, blagajne, trezori