Anketno pitanje o Tečaju za stjecanje potrebnog znanja o zdravstvenoj ispravnosti hrane i osobnoj higijeni (higijenski minimum)

Anketno pitanje o Tečaju za stjecanje potrebnog znanja o zdravstvenoj ispravnosti hrane i osobnoj higijeni (higijenski minimum)

objavljeno u: Novosti

Udruženje obrtnika Rijeka tijekom mjeseca studenog 2020. godine objaviti će Poziv za podnošenje prijava za sufinanciranje troškova Tečaja za stjecanje potrebnog znanja o zdravstvenoj ispravnosti hrane i osobnoj higijeni (higijenski minimum), za svoje članove Ceha trgovaca, obveznike polaganja Tečaja*, a temeljem ankete.

Udruženje će djelomično snositi troškove Tečaja svim prijaviteljima. Postotak sufinanciranja zavisiti će o broju zaprimljenih ispravnih prijava.

Molimo članove Ceha trgovaca da odgovore na pitanje u nastavku.

 

PITANJE:

Da li ste u razdoblju od 1. siječnja 2020. godine do današnjeg dana položili Tečaj za stjecanje potrebnog znanja o zdravstvenoj ispravnosti hrane i osobnoj higijeni (higijenski minimum)?

 

ODGOVOR (zaokružite/označite jedan od ponuđenih odgovora):

  1. a) DA

Ukoliko je odgovor „Da“ , odgovorite na sljedeće:

  1. Položio sam Osnovni program (cijena 275,00 kn) ili
  2. Položio sam Prošireni program (cijena 550,00 kn).

 

Ukoliko je u obrtu položilo više osoba Tečaj, u nastavku navedite broj osoba te ukupan iznos troškova Tečaja. ___________________________________________________

 

  1. b) NE

 

 

Svoje odgovore molimo vas pošaljite na e-mail cehovi@obrtnici-rijeka.hr, najkasnije do 19. studenog 2020. godine (četvrtak).

 

Udruženje obrtnika Rijeka će u 2020. godini samo jednom sufinancirati trošak Tečaja.

 

 

*Tečaj o zdravstvenoj ispravnosti hrane i osobnoj higijeni dužne su završiti osobe koje na svojim radnim mjestima u proizvodnji ili prometu hranom ili vodom za ljudsku potrošnju dolaze u dodir s hranom te osobe koje rade na pripremi i serviranju hrane. Više informacija OVDJE.