Otvorene prijave na seminar „Sprječavanje pranja novca i financiranja terorizma“

Otvorene prijave na seminar „Sprječavanje pranja novca i financiranja terorizma“

objavljeno u: Novosti

Pozivamo zainteresirane na seminar „Sprječavanje pranja novca i financiranja terorizma“ koji će se održati u srijedu, 28. listopada 2020.g. u vremenu od 10.00 do 14.00 sati.

 

Seminar je namijenjen svim obveznicima primjene Zakona o sprječavanju pranja novca i financiranja terorizma odnosno svim osobama koje kod obveznika imaju određene zadatke u provedbi propisanih mjera za sprječavanje pranja novca i financiranja terorizma.

Seminar će voditi gđa. Đurđica Mostarčić, savjetnica za financije i predsjednica Sekcije računovođa pri Hrvatskoj obrtničkoj komori.

Nakon edukacije sudionici će dobiti potvrdu koja se izdaje kao dokaz da su obavili stručno osposobljavanje i izobrazbu za 2020. godinu.

 

Pravo prijave na radionicu imaju SVI zainteresirani, ali je iznos kotizacije određen na sljedeći način:

  1. a) Za članove Udruženja obrtnika Rijeka (obrtnike i dobrovoljne članove Udruženja) i njihove zaposlenike, uz uvjet da im dug komorskog doprinosa ne premašuje dva kvartala (456,00 kn), kotizacija iznosi 200,00 kn.
  2. b) Kotizacija za ostale zainteresirane iznosi 400,00 kn.

Iznos kotizacije potrebno je uplatiti na žiro račun Udruženja obrtnika Rijeka (IBAN: HR4723400091117013553; model i poziv na broj primatelja: HR00 i datum uplate; opis plaćanja: seminar „SPNFT“).

Uz dokaz o izvršenoj uplati, za potrebe prijave potrebno je navesti i sljedeće:

  1. naziv, adresa sjedišta i OIB obrta/tvrtke;
  2. status (obrtnik /zaposlenik) i
  3. kontakt broj na koji vas možemo nazvati u slučaju dodatnih informacija.

 

Potvrdu o uplati i tražene podatke potrebno je poslati na e-mail cehovi@obrtnici-rijeka.hr. Prijave će se zaprimati do petka, 23. listopada 2020.g..

 

Molimo vas da nam prilikom prijave napišete da li vam više odgovara:

  1. a) „on-line“ predavanje ili
  2. b) održavanje predavanja u Edukacijskom centru Udruženja (Vukovarska 21).