Projekt „Tjedan odmora vrijedan“ – od 16. do 25. listopada 2020. godine – poziv za sudjelovanje

Projekt „Tjedan odmora vrijedan“ – od 16. do 25. listopada 2020. godine – poziv za sudjelovanje

objavljeno u: Novosti

Sukladno već dostavljenim informacijama, ovim putem pozivamo članove da se uključe u projekt „Tjedan odmora vrijedan“ koji su pokrenuli Ministarstvo turizma i sporta i Hrvatska turistička zajednica, a kojim se želi potaknuti domaće goste na putovanja po Hrvatskoj tijekom postsezone, u tjednu od 16. do 25. listopada 2020. godine, tako da im ponudimo 50% niže cijene turističkih usluga.

Cilj akcije je potaknuti domaću potrošnju, a kao i u sličnim akcijama, svi zainteresirani koji se odluče prijaviti, trebali bi ponuditi povoljnije cijene na dio svojih turističkih proizvoda i usluga za građane Hrvatske u tom tjednu.
Važno je istaknuti da je za uključivanje u projekt potrebno ponuditi minimalno jedan proizvod ili uslugu. Dakle, Vi odlučujete što i u kojem obimu proizvoda i/ili usluga ćete ponuditi u ovoj akciji.

U ime organizatora, molimo vas da se uključite kako bi projekt dao što bolje rezultate na zadovoljstvo svih dionika.

Ova akcija idealna je prilika za promociju i pozicioniranje sebe kao prvog izbora na vašem lokalitetu.
Napominjemo da je otvorena web stranica na kojoj se može izvršiti prijava svih ponuda, a zainteresirani subjekti mogu se prijavljivati do 1. listopada 2020. godine na web stranici https://www.tjedanodmoravrijedan.hr/B2B/ te prilagoditi cijene i ponude sukladno uvjetima Ministarstva turizma i sporta i Hrvatske turističke zajednice.

Organizatori će ovaj projekt te sve dionike reklamirati i promovirati na nacionalnoj razini koristeći medije, socijalne mreže, TV i radio spotove, billboarde i slično.