Novi partner u projektu „Zajednička nabava“ – Veleučilište u Rijeci

Novi partner u projektu „Zajednička nabava“ – Veleučilište u Rijeci

objavljeno u: Novosti

Ako želite steći znanja i vještine potrebne za unaprjeđenje Vašeg poslovanja i postizanje poslovnog uspjeha onda je Veleučilište u Rijeci Vaš optimalan izbor.

 

Veleučilište u Rijeci javna je visokoškolska  institucija koja je započela s radom 1998. godine te je od tada na Veleučilištu u Rijeci diplomiralo preko pet i pol tisuća studenata.

 

Jačanje suradnje s Vama obrtnicima je logično budući da je Veleučilište u Rijeci usmjereno prema praksi i izvođenju stručnih studija. Široka lepeza studijskih programa Veleučilišta u Rijeci iz tehničkog i biotehničkog područja, od telematike, prometa, zaštite na radu do agroturizma, mediteranske poljoprivrede i vinarstva, ali i društvenog područja odnosno stručnih studija poduzetništva i informatike zasigurno je  interesantna obrtnicima, članovima njihovih obitelji i njihovim zaposlenicima.

 

Osim cjelovitih studijskih programa postoji veliki potencijal suradnje u razvoju cjeloživotnih obrazovnih programa odnosno edukacija izravno povezanih s konkretnim potrebama obrtnika i tržišta rada. Jedini ispravni odgovor na složene  globalne i lokalne izazove današnjice je ulaganje u znanje i vještine kao glavni preduvjet uspješnog razvoja i opstanka u zahtjevnom tržišnom okruženju.

 

Svi članovi Udruženja obrtnika Rijeka, članovi uže obitelji i zaposlenici članova Udruženja (uz predočenje iskaznice projekta „Zajednička nabava“) ukoliko upisuju neki od studija ili programa koji se izvodi ili će se izvoditi na Veleučilištu u Rijeci u statusu izvanrednog studenta, ostvaruju sljedeće popuste na školarine:

  1. Popust za pojedinačni upis:
  2. a) za jednokratne uplate popust u visini od 10 %
  3. b) za plaćanje do 6 obroka popust u visini od 5 %

 

  1. Popust za školarine za upis od 5 do 10 studenata koji su članovi Udruženja:
  2. a) za jednokratne uplate popust u visini 12 %
  3. b) za plaćanje do 6 obroka popust u visini od 7 %

 

  1. Popust za školarine za upis od 11 i više studenata koji su članovi Udruženja:
  2. a) za jednokratne uplate popust u visini 15 %
  3. b) za plaćanje do 6 obroka popust u visini 10 %

 

Obročno plaćanje moguće je isključivo karticama (Diners, Master, Maestro i Visa) sljedećih banaka: Zagrebačke banke d.d., Erste & Steiermärkische bank d.d., Istarske kreditne banke d.d. Kentbank d.d., Slatinske banke d.d., Jadranske banke d.d., Kreditne banke Zagreb d.d., Sberbank d.d. i Privredne banke Zagreb d.d..

 

Za više informacija slijedite poveznice:

 

 

 

 

 

 

 

Kontakt osoba:

mr.sc. Marino Golob v.pred

Prodekan za poslovne odnose

mob: 091/33 22 034

e-mail: mgolob@veleri.hr