Beauty & Hair Expo Zagreb 2020 – organizirani prijevoz autobusom

Beauty & Hair Expo Zagreb 2020 – organizirani prijevoz autobusom

objavljeno u: Novosti

 

Udruženje obrtnika Rijeka za svoje članice i članove organizira prijevoz autobusom 8. ožujka 2020.g. (nedjelja), sa polaskom u 7.00 sati na Trgu bana Jelačića, na BEAUTY & HAIR EXPO ZAGREB, vodeće regionalno događanje frizerske, kozmetičke i nail industrije.

Za članove Udruženja obrtnika Rijeka (obrtnike i dobrovoljne članove Udruženja), članove obiteljskog kućanstva i djelatnike (do 2 osobe iz obrta/tvrtke), uz uvjet da dug komorskog doprinosa nositelja obrta ne premašuje dva kvartala (456,00 kn), iznos kotizacije iznosi 50,00 kn (uključena ulaznica na sajam).

Iznos kotizacije potrebno je uplatiti na žiro račun Udruženja obrtnika Rijeka (IBAN: HR4723400091117013553; poziv na broj: datum uplate; opis plaćanja: ime i prezime, Beauty & Hair Expo Zagreb). Uplaćeni iznos kotizacije smatrati će se pravovaljanom prijavom, a uplatu treba izvršiti najkasnije do subote, 29. veljače 2020. godine. Prijave će se zaprimati do navedenog datuma ili do popunjenosti kapaciteta.

Uz dokaz o izvršenoj uplati, za potrebe prijave potrebno je navesti sljedeće:

  1. Naziv, adresa sjedišta i OIB obrta/tvrtke;
  2. Status (vlasnik obrta/član obiteljskog kućanstva/djelatnik) i
  3. Kontakt broj na koji vas možemo nazvati u slučaju dodatnih informacija.

 

Potvrdu o uplati i tražene podatke potrebno je poslati na e-mail cehovi@obrtnici-rijeka.hr.

 

U slučaju slabog odaziva, prijevoz autobusom u organizaciji Udruženja obrtnika Rijeka se otkazuje, o čemu ćete biti pravovremeno obaviješteni!

 

O SAJMU:

Na sajmu Beauty & Hair Expo Zagreb 2020. imati ćete mogućnost na više od 13.500 m2 upoznati se s frizerskim namještajem i opremom (preko 400 inspirativnih izlagača), a na više od 300 m2 izložbenog prostora Top Stil LMS saznajte novitete poznatih brendova Maletti, BeautyStar, Nilo i mnoge druge. Programi će se održavati u četiri paviljona na prostoru Zagrebačkog velesajma.

Novost ove godine na sajmu je posebna ponuda kozmetike te Wellness & SPA proizvoda, koji će vašim klijentima omogućiti pravu oazu opuštanja.

Organizator u ponudi ima karte po cijeni od 400,00 kn (s PDV-om) po danu za grupne i za pojedinačne posjete, koje možete isključivo kupiti online na web stranici https://hairexpozagreb.com. U cijenu je uključen ulaz na sajam te karta koja vrijedi za sve seminare koji se održavaju tijekom dana. Dodatna pogodnost za sve posjetitelje, uz kupljenu kartu u pretprodaji ostvaruje se jedinstveni popust na određene must have profesionalne, frizerske proizvode. Seminari se ne naplaćuju pojedinačno.

Radno vrijeme sajma je od 10.00 do 19.00 sati.

Više informacija o BEAUTY & HAIR EXPO ZAGREB možete pogledati u privitku te na službenim stranicama OVDJE.

 

Beauty & Hair expo Zagreb 2020