Poziv za interaktivne radionice o doniranju hrane u organizaciji Ministarstva poljoprivrede   

Poziv za interaktivne radionice o doniranju hrane u organizaciji Ministarstva poljoprivrede  

objavljeno u: Novosti

Prenosimo informaciju o interaktivnim radionicama koje Ministarstvo poljoprivrede u suradnji sa Hrvatskom gospodarskom komorom organizira u Osijeku, Zagrebu, Rijeci i Splitu.

 

Znate li da doniranje hrane može biti ušteda za Vašu tvrtku? Znate li da možete dobiti porezne olakšice za doniranu hranu? Jeste li čuli za IT sustav za doniranje hrane?

Znate li što donose nova pravila za doniranje hrane? Na ova i brojna druga pitanja vezano uz doniranje hrane saznajte odgovore na radionici i naučite kako donirati hranu u nekoliko jednostavnih koraka. Više o radionicama možete pročitati u Pozivnici iz privitka.

 

Svi sudionici radionice dobit će tiskani primjerak Vodiča za doniranje hrane u izdanju Ministarstva poljoprivrede.

 

Zbog ograničenog broja mjesta na radionicama molimo vas da svoje sudjelovanje na radionicama potvrdite do 14. studenoga 2019. godine (za radionicu u Osijeku), do 22. studenoga 2019. (za radionicu u Zagrebu), do 23. siječnja 2020. godine (za radionicu u Rijeci) i do 30. siječnja 2020. godine (za radionicu u Splitu) na e-mail: andrea.pus@mps.hr.

 

Za više informacija molimo da se obratite u Ministarstvo poljoprivrede, gospođi Andrei Pus, tel.: +385 1 6106 196; e-mail: andrea.pus@mps.hr

 

 

Pozivnica za radionicu o doniranju hrane_Ministarstvo poljoprivrede