Najava 32. Kongresa ugostitelja i turističkih djelatnika u Šibeniku

Najava 32. Kongresa ugostitelja i turističkih djelatnika u Šibeniku

objavljeno u: Novosti

 

Tradicionalno najbrojniji stručni skup ugostitelja i turističkih djelatnika u organizaciji Hrvatske obrtničke komore održava se i ove godine, stoga nam je iznimno zadovoljstvo najaviti vam, 32. Kongresa ugostitelja i turističkih djelatnika Hrvatske obrtničke komore, od 24. do 26. studenoga 2019. godine u Šibeniku, hotelsko naselje Solaris.

 

Domaćin ovogodišnjeg Kongresa je Obrtnička komora Šibensko-kninske županije, pokrovitelji Ministarstvo turizma i Ministarstvo gospodarstva poduzetništva i obrta Republike Hrvatske, dok je partner Kongresa Hrvatska turistička zajednica.

 

Očekujemo sudjelovanje respektabilnog broja ugostitelja iz Hrvatske i inozemstva, predstavnika Vlade i resornih ministarstava, saborskih zastupnika, županijskih čelnika, predstavnika komorskog sustava, te drugih uglednih gostiju. Sudionike očekuju interesantna izlaganja kao i rasprave ugostitelja s najvišim predstavnicima državnih tijela i stručnjacima iz oblasti ugostiteljstva.

 

Uz brojna stručna izlaganja, ugostitelje očekuje mogućnost sudjelovanja u panel raspravama s najvišim predstavnicima državnih tijela i stručnjacima iz područja ugostiteljstva. Tijekom Kongresa, osigurat ćemo i komercijalne prezentacije, koje mogu biti prilika za razmjenu iskustava među brojnim ugostiteljima iz cijele zemlje, ali i predstavljanje raznih proizvoda i usluga vezanih uz ugostiteljstvo.

 

Također, priliku za edukaciju, sudionici će dobiti sudjelovanjem u tematskim radionicama pripreme hrane i obrade namirnica te mješavine pića, prženja i posluživanja kave, kreiranja karte vina i edukacija o craft pivu te predstavljanjem raznih trendova u gastronomiji.

 

Dio tema koje će biti obuhvaćene na stručnim predavanjima i panelima Kongresa jesu:

  • Nedostatak kvalificirane radne snage i problem zapošljavanja u ugostiteljstvu
  • Obrazovanje i problemi u strukovnom školskom sustavu
  • Pregled trenutnog stanja, perspektive u sektoru
  • Potencijal gastronomije u stvaranju prepoznatljivosti turističkog proizvoda

 

Radnu verziju programa događanja, koji je u procesu finaliziranja, prilažemo u privitku.

 

Uz radni dio, planiraju se popratna događanja koja će sudionicima približiti ugostiteljsku ponudu s naglaskom na domaće i autohtone namirnice.

 

Cijene hotelskog smještaja i ostalih usluga možete potražiti u priloženom dokumentu Najava 32. Kongresa ugostitelja i turističkih djelatnika. Sve vezano za rezervaciju smještaja, akreditacije, uplate, dostavljat ćete isključivo putem elektroničkog rezervacijskog formulara, koji se popunjava na sljedećoj adresi: https://www.amadriapark.com/HOK2019 (da bi pristupili rezervaciji možete pritiskom miša na ovu stranicu započeti proces rezervacije).

 

U privitku je priložena je i detaljna uputa o načinu vršenja rezervacije odnosno upute korak po korak kako se vrši rezervacija. Rezervaciju je potrebno napraviti u što kraćem roku!

 

Za sve upite vezano uz Kongres molimo obratiti se na:

Kontakt osoba: Krešimir Tomić

Telefon : 01/4806 631; 01/4806 666 – centrala

e-mail: cehovi@hok.hr; kresimir.tomic@hok.hr

 

Pozivamo vas i ove godine da se odazovete i prisustvujete u što većem broju.

 

Najava 32. Kongresa ugostitelja i turističkih djelatnika_članovi

Rezervacijski formular_uputa

Program događanja 32. Kongresa ugostitelja i turističkih djelatnika