Festival estetike “Abeceda ljepote” u Zagrebu

Festival estetike “Abeceda ljepote” u Zagrebu

objavljeno u: Novosti

 

Prosljeđujemo informaciju o održavanju Festivala estetike „Abeceda ljepote“ koji će se održati prve nedjelje Adventa u Zagrebu 30.11. i 1.12.2019.g. u hotelu International.

 

Ove godine organizatori pripremaju tri razine događanja: izlagački dio, Masterclass-ove i kongresni dio.

 

Kongres je namijenjen svima koji rade u estetskoj djelatnosti i onima koji žele održavati zdrav i njegovan izgled. U prilogu je raspored tema na Kongresu. Kotizacija za Kongres sa posebnim popustom za članove HOK-e iznosi 960,00 kn + PDV. Prijave na Kongres su zaključno sa 20.11.2019., a prijavu je moguće napraviti na linku: https://abecedaljepote.hr/kongres-kozmetike/.

 

Raspored MasterClassova je u prilogu. Isti su besplatni, osim MakeUp-a koji za članove HOK iznosi 250,00 kn + PDV. Registracija/prijava za Mastere se nalazi linku: https://abecedaljepote.hr/masterclass/.

 

Ulaz za posjetitelje je besplatan, svaki posjetitelj na poklon dobiva Karticu zdravlja za 2020. našeg partnera Modus Health Card koja omogućava popuste za zdravstvene usluge kod ugovorenih partnera MHC.

 

Svi izlagači pripremaju dodatne popuste i razna iznenađenja na svojim izložbenim prostorima. Besplatnu ulaznicu možete registrirati na linku: https://abecedaljepote.hr/za-posjetitelje/.

 

Sve novosti i događanja na Festivalu estetike možete pratiti na web stranici ili društvenim mrežama.

Događanja Masteri

NL za profesionalce – zuta

 

Kontakt osoba:

Draženka Pleško,direktor Festivala

Abeceda ljepote Zagreb

Ruščenica 37

+ 385 98 929 6897

+ 385 1 7654 389

www.abecedaljepote.hr