Prijava za besplatan seminar „Metode i tehnike za osobni rast i profesionalno napredovanje – NLP u poduzetništvu“

Prijava za besplatan seminar „Metode i tehnike za osobni rast i profesionalno napredovanje – NLP u poduzetništvu“

objavljeno u: Novosti

Udruženje obrtnika Rijeka poziva članove da se prijave na besplatan seminar „Metode i tehnike za osobni rast i profesionalno napredovanje – NLP u poduzetništvu“ koji će se održati u utorak, 15. listopada 2019. godine u vremenu od 17:00 do 20:00 sati na adresi Udruženja obrtnika Rijeka, Vukovarska 21 (Edukacijski centar u prizemlju zgrade).

Komunikacija je temelj uspješnog poslovanja. Ona podrazumijeva vještinu razumijevanja i vođenja sugovornika u smjeru postizanja zajedničkog interesa. Za uspješnu komunikaciju važno je znati što, kada i kako reći, a također znati slušati i zapažati neverbalne poruke.

NLP [neurolingvističko programiranje] je svjetski poznata metodologija izvrsnosti koja objedinjuje metode i tehnike za osobni rast i profesionalno napredovanje. Učenje NLP-a pridonosi razumijevanju nesvjesnih obrazaca, prevladavanju neželjenih stanja i ponašanja, boljoj komunikaciji i izgradnji željenih odnosa kako bismo ostvarili privatni i poslovni život kakav želimo. NLP se uspješno koristi u odgoju i obrazovanju, poduzetništvu, prodaji, managementu, coachingu, sportu, terapiji i mnogim drugim područjima. Metode NLP-a su jednostavne i ne traže specifično predznanje.

Predavač: Koraljka Martić, prof., NLP Trener

Ukupni trošak seminara snosi Udruženje obrtnika Rijeka pa je isti za sve članove Udruženja besplatan!

Pravo prijave na seminar imaju svi članovi (obrtnici i dobrovoljni članovi Udruženja), njihovi zaposlenici te članovi obiteljskog kućanstva sukladno Zakonu o obrtu, uz uvjet da im dug komorskog doprinosa ne premašuje dva kvartala (456,00 kn).

Prijave će se zaprimati do ponedjeljka, 14. listopada 2019. godine, tj. do popunjenosti kapaciteta Edukacijskog centra na sljedeći mail: cehovi@obrtnici-rijeka.hr, s obaveznom naznakom za koji seminar se osoba prijavljuje („NLP u poduzetništvu“).

 

Za potrebe prijave potrebno je navesti sljedeće:

  1. naziv, adresa sjedišta i OIB obrta;
  2. status (vlasnik obrta/član obiteljskog kućanstva/zaposlenik) i
  3. kontakt broj na koji vas možemo nazvati u slučaju dodatnih informacija.