Prijave za besplatan seminar „Uspješno vođenje i timski rad“

Prijave za besplatan seminar „Uspješno vođenje i timski rad“

objavljeno u: Novosti

Pozivamo članove na besplatan seminar „Uspješno vođenje i timski rad“ koji će se održati u srijedu, 12. lipnja 2019. godine u vremenu od 17:00 do 20:00 sati na adresi Udruženja obrtnika Rijeka, Vukovarska 21 (Edukacijski centar u prizemlju zgrade).

 

Glavni cilj edukacije je prepoznati svoj stil vođenja te dobiti jasan uvid u to kako funkcionira uspješan tim, koje su ključne kompetencije potrebne i kako ostvariti pozitivnu suradnju s različitim članovima tima.  Polaznici će po završetku edukacije imati razumijevanje rada u timovima, bit će svjesni različitih uloga koje pojedine osobe preuzimaju u timovima, uloge voditelja tima i njegove odgovornosti. Također, polaznici će naučiti što je to timska kultura te kako na nju utječu timske vrijednosti, timski rituali i timsko učenje.

Ukupni trošak seminara snosi Udruženje pa je isti za sve polaznike besplatan!

Pravo prijave na seminar imaju svi članovi (obrtnici i dobrovoljni članovi Udruženja), njihovi zaposlenici te članovi obiteljskog kućanstva sukladno Zakonu o obrtu, uz uvjet da im dug komorskog doprinosa ne premašuje dva kvartala (456,00 kn).

Prijave će se zaprimati do ponedjeljka, 10. lipnja 2019. godine, tj. do popunjenosti kapaciteta Edukacijskog centra na sljedeći mail: cehovi@obrtnici-rijeka.hr.

 

Za potrebe prijave potrebno je navesti sljedeće:

  1. naziv, adresa sjedišta i OIB obrta;
  2. status (vlasnik obrta/član obiteljskog kućanstva/zaposlenik) i
  3. kontakt broj na koji vas možemo nazvati u slučaju dodatnih informacija.