Poziv na besplatni seminar “Digitalizacija uslužnih djelatnosti – stvarnost ili mit?”

Poziv na besplatni seminar “Digitalizacija uslužnih djelatnosti – stvarnost ili mit?”

objavljeno u: Novosti

Pozivamo članove na besplatni seminar “Digitalizacija uslužnih djelatnosti – stvarnost ili mit?” koji će se održati u ponedjeljak, 15. travnja 2019. godine u vremenu od 10:00 do 12:00 sati na adresi Udruženja obrtnika Rijeka, Vukovarska 21 (Edukacijski centar u prizemlju zgrade).

 

Vlasnica i direktorica tvrtke Salonize j.d.o.o., gđa. Natalija Crnički održati će dvosatno predavanje za obrte uslužnih djelatnosti koji žele ostati konkurentni u doba digitalizacije i društvenih mreža. Gđa. Crnički je stvorila tvrtku Salonize s ciljem da drugima olakša organizaciju, komunikaciju, pa čak i nabavu, u njihovom salonu, hotelu, wellnessu, ordinaciji, servisu. Na seminaru će gđa. Crnički predstaviti proizvode, odnosno platforme poput Salonizeda i RioBota, koji predstavljaju budućnost jednostavnog i efikasnog poslovanja u uslužnim djelatnostima.

Dođite i saznajte više o korištenju digitalizacije, online marketinga te provjerite događa li se to i vama u vašoj djelatnosti i koliko ste spremni na nju?

 

Pravo prijave na seminar imaju svi članovi (obrtnici i dobrovoljni članovi Udruženja), njihovi zaposlenici te članovi obiteljskog kućanstva sukladno Zakonu o obrtu, uz uvjet da im dug komorskog doprinosa ne premašuje dva kvartala (456,00 kn).

Ukupni trošak seminara snosi Udruženje pa je isti za sve polaznike besplatan!

Prijave će se zaprimati do petka, 12. travnja 2019. godine, tj. do popunjenosti kapaciteta Edukacijskog centra na sljedeći mail: cehovi@obrtnici-rijeka.hr.

 

Za potrebe prijave potrebno je navesti sljedeće:

  1. naziv, adresa sjedišta i OIB obrta;
  2. status (vlasnik obrta/član obiteljskog kućanstva/zaposlenik) i
  3. kontakt broj na koji vas možemo nazvati u slučaju dodatnih informacija