Prijava za izlaganje na sajmu suvenira, vina i autohtonih proizvoda – Kvarner Expo

Prijava za izlaganje na sajmu suvenira, vina i autohtonih proizvoda – Kvarner Expo

objavljeno u: Novosti

 

Obrtnička komora Primorsko-goranske županije u suradnji sa Udruženjem obrtnika Grada Crikvenice i Vinodolske općine te pod pokroviteljstvom Grada Crikvenice, HOK-a, HGK-ŽK Rijeka i Primorsko-goranske županije i ove će godine organizirati izložbeno-prodajni sajam suvenira, vina i autohtonih proizvoda Kvarner Expo. Na sajmu se svake godine okupi veliki broj obrtnika i poduzetnika s ciljem izlaganja i prodaje svojih proizvoda – izvornih suvenira iz cijele Hrvatske.

Sajam će se održati 21., 22. i 23. lipnja 2019. godine  u Crikvenici, u šatoru na Trgu Stjepana Radića (glavni gradski trg na šetnici uz more).

 

Izložbeni prostor do 4 m2 za sve izlagače biti će besplatan (uz mogućnost uvođenja minimalne kotizacije od 200,00 kn po izlagaču radi spriječavanja odustanka izlagača u zadnji čas).

Molimo sve zainteresirane izlagače – proizvođače suvenira, vina i autohtonih proizvoda da se prijave za izlaganje na sajmu na e-mail adresu: ok.rijeka@hok.hr, nakon čega će dobiti obrazac prijave.

Budući da je izlagački prostor sajma ograničen, ukoliko se prijavi prevelik broj zainteresiranih izvršit će se selekcija izlagača, a prednost imaju obrtnici – proizvođači suvenira.

 

Osoba za kontakt:Maja Heberling, 051/325-599; 051/325-583.