Poziv na Kongres poduzetnica 2019 Hrvatske i regije

Poziv na Kongres poduzetnica 2019 Hrvatske i regije

objavljeno u: Novosti

Virtualni ženski poduzetnički centar, najveća hrvatska asocijacija koja okuplja žene u poduzetništvu, vas poziva na 4. Kongres poduzetnica koji će se održati 8. ožujka 2019. godine u Zagrebu (City Plaza kongresni centar).

Kongres poduzetnica, kao najveće poslovno okupljanje žena u poduzetništvu Jugoistočne Europe, okuplja više od 500 poduzetnica iz Hrvatske i regije, a ovogodišnji kongres će se održati pod pokroviteljstvom Predsjednice Republike Hrvatske, gospođe Kolinde Grabar Kitarović te Ministarstva gospodarstva, poduzetništva i obrta.

Kongres poduzetnica je bio i ostao stjecište otvaranja novih poslovnih prilika, razmjene iskustava, želje za suradnjom i umrežavanjem, te podizanja znanja, kompetencija i vještina poduzetnica, ali i svih oni žena koje razmišljaju o poduzetništvu kao svom karijernom izboru.

Sudjelovanje na kongresu i praćenje svih sadržaja Kongresa poduzetnica je besplatno, uz obaveznu prethodnu registraciju putem prijavnog linka Prijava na Kongres poduzetnica.

 

Istovremeno u sklopu Kongresa poduzetnica održati će se Poduzetnički sajam s ciljem promocije i prodaje proizvoda i usluga.

Zakup promotivno-prodajnog prostora na Poduzetničkom sajmu iznosi 15.000 kn + PDV, a uključuje sljedeće:

– najmanje 15 četvornih metara prostora – za max. 10 izlagača,

– stolovi dužine 1,7 m i stolice,

– besplatan WiFi,

– priključak struje te

– besplatan doručak i ručak s pićem za sve sudionice promotivno-prodajnog prostora.

 

Prijave za Poduzetnički sajam zaprimaju se u Udruženju obrtnika Rijeka do 28. veljače 2019.g. na e-mail uo.rijeka@hok.hr .

 

Ovisno o iskazanom interesu, Udruženje obrtnika Rijeka će svojim članovima/cama koji imaju podmiren komorski doprinos sufinancirati troškove promotivno-prodajnog prostora na Poduzetničkom sajmu.

 

Sve ostale informacije možete potražiti u priloženoj agendi Kongresa poduzetnica te na službenoj stranici kongresa www.kongres.poduzetnica.hr.

 

agenda preliminarna Kongres poduzetnica 2019