Predstavljanje novog partnera u projektu „Zajednička nabava“

Predstavljanje novog partnera u projektu „Zajednička nabava“

objavljeno u: Novosti

SolutionBox je kreativni i inovativni riječki tim koji znanjem i iskustvom izrađuje optimalna informatička rješenja svojim klijentima, kombinirajući vrhunsko poznavanje tehnologija te prepoznavanja potreba i poteškoća klijenata. Unaprjeđuju poslovanje poduzećima te plasiraju vlastiti proizvod na tržištu turizma: SolutionBox Turistički Vodič.

Sa dugogodišnjim iskustvom informatičke podrške, edukacija, planiranja i analiza u marketingu, trgovini, proizvodnji i preradi robe, financijama, nabavi, računovodstvu, distribuciji,… SolutionBox je idealan i svestran odabir koji u potpunosti razumije potrebe svojih klijenta.

Ponosno predstavljaju svoje usluge:

  • Web stranice: izrada web stranica i web portala, uz stručno vodstvo i savjetovanje
  • Grafički dizajn: izrada grafičkog materijala za tisak i internet oglašavanje
  • Edukacije: podučavanje u poljima marketinga i internet oglašavanja, obrade i skladištenja podataka te izrade dokumenta (MS Office: Word, Excel), digitalna obrada fotografije
  • Računala: savjetovanje, u svrhu snižavanja troškova nabave, i operativne usluge kod nabavke računala, mobilnih računala i računalne opreme. Obavljamo instalacije računala i softvera te istražujemo i odabiremo softver za vaše poslovanje.
  • Mreže i sigurnost: izrada sigurne radne okoline – izrada sigurnih WiFi i žičanih mreža, zaštita od virusa, sigurnosno kopiranje podataka na udaljene lokacije.
  • GDPR: savjetovanje kod zaštite osobnih podataka i sigurno skladištenje podataka.
  • Niži troškovi: savjetovanje u svrhu snižavanje mjesečnih troškova do čak 50% (ispis, internet, televizija).

Članovima Udruženja obrtnika Rijeka poklanjamo 20% popusta na sve usluge.

Za više informacija o uslugama i vlastitiom proizvodu SolutionBox Turistički Vodič, otvorite solutionbox.hr te se slobodno obratite na: info@solutionbox.hr ili 097 757 2656.