Poziv na seminar “Sprječavanje pranja novca i financiranja terorizma”

Poziv na seminar “Sprječavanje pranja novca i financiranja terorizma”

objavljeno u: Novosti

Pozivamo vas na seminar „Sprječavanje pranja novca i financiranja terorizma“ koji će se održati u četvrtak, 6. prosinca 2018.g. u vremenu od 10:00 do 14:00 sati na adresi Udruženja obrtnika Rijeka, Vukovarska 21 (Edukacijski centar u prizemlju zgrade).

 

Seminar je namijenjen svim obveznicima primjene Zakona o sprječavanju pranja novca i financiranju terorizma odnosno svim osobama koje kod obveznika imaju određene zadatke u provedbi propisanih mjera za sprječavanje pranja novca i financiranje terorizma.

Nakon edukacije sudionici će dobiti potvrdu koja se izdaje kao dokaz da su obavili stručno osposobljavanje i izobrazbu za 2018. godinu.

 

Pravo prijave na radionicu imaju SVI zainteresirani, ali je iznos kotizacije određen na slijedeći način:

  1. Za članove Udruženja obrtnika Rijeka (obrtnike i dobrovoljne članove Udruženja), njihove zaposlenike te članove uže obitelji obrtnika sukladno Zakonu o obrtu, uz uvjet da im dug komorskog doprinosa ne premašuje dva kvartala (456,00 kn), iznos kotizacije iznosi 200,00 kn.
  2. Kotizacija za ostale zainteresirane iznosi 400,00 kn.

Iznos kotizacije potrebno je uplatiti na žiro račun Udruženja obrtnika Rijeka (IBAN: HR4723400091117013553; poziv na broj: datum uplate). Uplaćeni iznos kotizacije smatrati će se pravovaljanom prijavom na seminar, a uplatu treba izvršiti najkasnije do srijede, 5. prosinca 2018. godine.

Prijave će se zaprimati do srijede, 5. prosinca 2018.g., tj. popunjenosti kapaciteta dvorane!

Uz dokaz o izvršenoj uplati, za potrebe prijave potrebno je navesti slijedeće:

  1. Naziv, adresa sjedišta i OIB obrta;
  2. Status (obrtnik/član obiteljskog kućanstva/zaposlenik) i
  3. Kontakt broj na koji vas možemo nazvati u slučaju dodatnih informacija.

 

Potvrdu o uplati i tražene podatke potrebno je poslati na e-mail cehovi@obrtnici-rijeka.hr.