Edukacija za provedbu Poziva “Znakovi kvalitete”

Edukacija za provedbu Poziva “Znakovi kvalitete”

objavljeno u: Novosti

Prijave za najavljeni projekt ”Znakovi kvalitete” počet će od 10. rujna 2018. godine u 11:00 sati i trajati do 29. lipnja 2020. godine ili do iskorištenja raspoloživih sredstava. 

Cilj natječaja je poticanje kreativnosti i inovativnosti MSP-ova označavanjem kvalitetnih i prepoznatljivih hrvatskih proizvoda i usluga kroz pružanje potpore za ishođenje znaka kvalitete za proizvode, linije proizvoda, odnosno jednu ili više usluga ili djelatnosti.

Točnije, putem natječaja omogućava se obrtnicima koji ispunjavaju uvjete iz Pravilnika o tradicijskim i umjetničkim obrtima da putem vaučera, besplatno, steknu pravo na stjecanje Znaka i Uvjerenja tradicijskog, odnosno umjetničkog obrta.

U jednom projektnom prijedlogu prijavitelj može tražiti izdavanje vaučera za ishođenje više znakova kvalitete, ali samo kod jednog pružatelja usluga (Hrvatske obrtničke komore ili Hrvatske gospodarske komore).

Dodatne informacije i materijali natječaja mogu se preuzeti sa sljedeće web stranice: https://strukturnifondovi.hr/natjecaji/znakovi-kvalitete/

 

Informativna radionica o načinu prijave na natječaj, te općenito o stjecanju znakova kvalitete održat će se u ponedjeljak, 10. rujna 2018. godine u Hrvatskoj gospodarskoj komori, od 11:00 do 13:00 sati u vijećnici HGK na Rooseveltovom trgu 2.

Zbog organizacijskih razloga molimo svoj dolazak potvrditi do petka, 7. rujna 2018. na e-mail:  ngasparac@hgk.hr .