Objavljen Poziv na dostavu projektnih prijedloga „WWW vaučeri ZA MSP-ove“

Objavljen Poziv na dostavu projektnih prijedloga „WWW vaučeri ZA MSP-ove“

objavljeno u: Novosti

Ministarstvo gospodarstva, poduzetništva i obrta objavilo je Poziv na dostavu projektnih prijedloga „WWW vaučeri za MSP-ove“, Referentna oznaka: KK.03.2.1.17.

Poziv je namijenjen mikro, malim i srednjim poduzećima kojima će bespovratna sredstva biti dodijeljena u obliku vaučera.

Dodijeljenim bespovratnim sredstvima sufinancirat će se:

  • izrada i redizajn mrežnih stranica te
  • nabava mrežnih rješenja u području e-commerce i m-commerce.

 

Cilj Poziva je jačanje tržišne pozicije i povećanje konkurentnosti MSP-ova poboljšanom primjenom mrežnih marketinških rješenja u svrhu poboljšanja njihove prisutnosti na tržištu te vidljivosti njihovih proizvoda i usluga, kao i podrška razvoju informacijskog društva u Republici Hrvatskoj.

 

Najniži iznos potpore, odnosno najniža vrijednost vaučera koji se može dodijeliti pojedinom projektu iznosi 15.000,00 kuna, a najviša vrijednost vaučera je 100.000,00 kuna. Intenzitet potpore ovisi o mjestu registracije pojedinog prijavitelja te se kreće od 70% do 85% prihvatljivih troškova.

 

Bespovratna sredstva dodjeljivat će se putem trajno otvorenog Poziva s rokom za podnošenje projektnih prijedloga od 13. kolovoza 2018. od 11:00 sati do 29. lipnja 2020. godine , odnosno do iskorištenja raspoloživih sredstava, u ukupnoj vrijednosti od 15.200.000,00 kuna.

 

Projektni prijedlozi podnose se elektronički, putem sustava eFondovi.

Bespovratna sredstva dodjeljuju se putem OP Konkurentnost i kohezija 2014. – 2020. iz Europskog fonda za regionalni razvoj.

 

Natječajnu dokumentaciju možete pronaći OVDJE.

 

Napominjemo potencijalnim prijaviteljima na Poziv na dostavu projektnih prijedloga WWW vaučeri za MSP-ove da se upiti u vezi dodatnih pojašnjenja natječajne dokumentacije, sukladno Uputama za prijavitelje, zaprimaju isključivo pisanim putem, i to na službenu adresu elektroničke pošte navedenog Poziva: P19_www_vauceri@mingo.hr. Upiti zaprimljeni na druge adrese neće biti uzeti u obzir, niti će odgovori na tako postavljena pitanja biti objavljeni na način propisan pravilima Poziva.

 

Radi velikog interesa organizirana je još jedna radionica poziva na dostavu projektnih prijedloga „WWW vaučeri za MSP-ove“  koja će se održati u srijedu, 01. kolovoza 2018. godine s početkom u 11 sati u Kino-dvorani Ministarstva gospodarstva, poduzetništva i obrta (Ulica grada Vukovara 78, Zagreb).

Očekivano trajanje radionice: 1,5 sat

Na radionicu se možete prijaviti putem poveznice: https://bit.ly/2uMgvpM