PROJEKT “MOBILNI TIM”

PROJEKT “MOBILNI TIM”

objavljeno u: Novosti

Udruženje obrtnika Rijeka je, u suradnji s Hrvatskom bankom za obnovu i razvitak, Hrvatskog zavoda za zapošljavanje i Raiffeisen mirovinskim fondom, započela s projektom pod nazivom „Mobilni tim“ i u tom pogledu nas je posjetila gđa Vesna Bartolović Stančić, voditeljica područnog ureda HBOR-a i predstavnica zajedničkog projekta. „Mobilni tim“ direktno posjećuje zainteresirane članove Udruženja obrtnika Rijeka i kroz kratku prezentaciju ih upoznavaju s osnovnim proizvodima i uslugama koje nude, pa tako:

  • Predstavnik HBOR-a upoznaje klijente s ciljanim proizvodima i uslugama HBOR-a primjenjivim na samu djelatnost kojom se bavi, a zaprima i upite o mogućim projektima spremnim za konkretnije individualne razgovore.
  • Predstavnik Hrvatskog zavoda za zapošljavanje daje informacije o potpoprama i subvencijama koji su usko vezani uz djelatnost koju klijent obavlja.
  • Predstavnik Raiffeisen mirovinskog fonda upoznaje s prednostima korištenja dobrovoljne mirovinske štednje i državnim poticajima za istu, s posebnim naglaskom na porezne olakšice poslodavca kao i na model nagrađivanja zaposlenika.
  • Predstavnik Udruženja upoznaje svog člana s raznim oblicima potpore, aktivnostima, aktualnim izmjenama zakonskih propisa i svim oblicima mogućeg unaprijeđenja međusobne poslovne suradnje.

Svi zainteresirani za posjet “Mobilnog tima”, slobodno se javite u Udruženje radi dogovora termina ( uo.rijeka@hok.hr )  i riješite sve nedoumice!