Radionica u Zadru 14.02.2018. vezano uz Natječaj za dodjelu potpore ribarima u okviru Mjere I.22

Radionica u Zadru 14.02.2018. vezano uz Natječaj za dodjelu potpore ribarima u okviru Mjere I.22

objavljeno u: Novosti

Nastavno na objavu Natječaja za dodjelu potpore u okviru mjere I.22. „Dodana vrijednost, kvaliteta proizvoda i korištenje neželjenog ulova“, a koji je otvoren za podnošenje Zahtjeva za potporu do 31. ožujka 2018. godine, ovim putem vas obavještavamo da Uprava ribarstva organizira radionice, a kako bi se korisnike detaljno upoznalo sa načinom sudjelovanja u natječajima, tj. kako bi se pojasnili postupci koje korisnici moraju provesti da bi ispunili uvjete i kriterije te ostvarili pravo na potporu u okviru ovih mjera.

Održavanje prve radionice je predviđeno dana 14. veljače 2018. godine (srijeda), u Zadru, hotel „Kolovare“, Bože Peričića 14, s početkom u 11:00 sati.

Osim navedenoga, predviđeno je održavanje radionica i Puli/Rijeci te u Splitu, ali točna mjesta održavanja i termini nisu još potvrđeni te ćemo vas o istome obavijestiti naknadno.

Za radionicu u Zadru potrebno je prijaviti sudjelovanje na radionici na e-mail adresu: eufondovi.ribarstvo@mps.hr ili putem telefona na: 01/6443-287, do utorka, 13. veljače 2018. godine.

 

PRILOZI:

Pravilnik o uvjetima, kriterijima i načinu dodjele potpore

Mjera i.22. „dodana vrijednost,kvaliteta  proizvoda i korištenje neželjenog ulova“ – OSNOVNE INFORMACIJE

Pravilnik o izmjenama pravilnika o uvjetima, kriterijima i načinu dodjele potpore

NATJEČAJ za dodjelu potpore u okviru mjere I.22. »Dodana vrijednost, kvaliteta proizvoda i korištenje neželjenog ulova«