10. susret prijevoznika Hrvatske obrtničke komore u Crikvenici

10. susret prijevoznika Hrvatske obrtničke komore u Crikvenici

objavljeno u: Novosti

Sadržaj objave: Ceh prijevoznika Hrvatske obrtničke komore i Hrvatska obrtnička komora i ove godine organiziraju, sada već 10. po redu, Susret prijevoznika. Ovogodišnji susret održat će se 15. i 16. ožujka 2018. godine u Crikvenici, u hotelu Omorika.

Susret prijevoznika Hrvatske obrtničke komore značajna je manifestacija koja svake godine okuplja prijevoznike – obrtnike, ali i trgovačka društva, kao i ostale dionike u obavljanju prijevozničkih djelatnosti. Važnost ove manifestacije očituje se u činjenici da je to jedan od rijetkih događaja na kojem obrtnici – prijevoznici imaju mogućnost razmijeniti međusobna iskustva i što je još važnije, komentirati probleme s predstavnicima relevantnih institucija.

Na ovogodišnjem 10. Susretu prijevoznika, kroz izlaganja i raspravu razmotrit će se aktualne teme vezane uz obavljanje prijevozničke djelatnosti s naglaskom na:

  • Zakon o prijevozu u cestovnom prometu
  • Zakon o sigurnosti prometa na cestama i svi pripadajući pravilnici
  • aplikacija za naručivanje taksi usluge
  • opći uvjeti poslovanja i cijene koštanja prijevoza
  • predstavljanje Direktiva za prijevoz i paketa mobilnosti
  • novi sistem naplate cestarina u Sloveniji
  • studija Prometnog fakulteta za sektor prijevoza putnika

Službena verzija programa uz ostale informacije, pravovremeno će biti dostupna i na web stranicama Hrvatske obrtničke komore (https://www.hok.hr/ ).

Pozivamo zainteresirane članove Udruženja obrtnika Rijeka koje bi teme s ovog susreta mogle zanimati da se odazovu ovoj manifestaciji te da svojom nazočnošću uveličaju ovaj za prijevozništvo izuzetno važan skup. Prijave zaprimamo u Udruženju obrtnika Rijeka, zaključno do 27. veljače 2018. na slijedeći mail: uo.rijeka@hok.hr.