Besplatna radionica ‘Digitalni marketing za obrtnike’

Besplatna radionica ‘Digitalni marketing za obrtnike’

objavljeno u: Novosti

Udruženje obrtnika za svoje članove i njihove zaposlenike organizira radionicu ‘Digitalni marketing za obrtnike’ u kojoj ćemo se dotaknuti digitalne prisutnosti obrtnika, te saznati kako povećati prodaju svojih roba i usluga putem digitalnih kanala.
Radionica će se održati u četvrtak, 05. listopada u Edukacijskom centru Udruženja obrtnika Rijeka, Vukovarska 21, s početkom u 17,30 sati, a njeno je predviđeno trajanje oko 2 sata.
Ukupni trošak radionice snosi Udruženje pa je ona za sve polaznike besplatna!
Na radionici će se polaznici upoznati s osnovama digitalnog oglašavanja, društvenih mreža, izrade sadržaja, newslettera, web analitike, te izrade prodajnog lijevka. Također će se predočiti konkretni primjeri dobre prakse – kako su lokalne firme uz pomoć digitalnog marketinga povećale prodaju svojih usluga. Glavni fokus radionice bit će na izradi Google adwords kampanje koja će se raditi na stvarnom primjeru.

Predavač: Nenad Milovanović – ‘360 Agency’
“360 Agency je agencija za digitalni marketing koja nudi usluge od izrade strategije do provođenja istih za obrte, male i srednje poduzetnike i velike brandove. Neki od lokalnih klijenata s kojima je ostvarena suradnja su: Novi list, HNK Rijeka, Bistro Kalorija, Weekend Max Mara, Pivnica Kont, Servis računala Bets’ N’ Bytes, Riječka kremšnita i ostali.”

Zbog ograničenih kapaciteta, zainteresirane molimo da se prijave u što kraćem roku, a najkasnije do utorka, 3. listopada.

Prijave putem e-maila na jana@obrtnici-rijeka.hr ili putem telefona na 372-114 (kontakt osoba: Jana Sertić).