PAR Poduzetnički kamp 2017.

PAR Poduzetnički kamp 2017.

objavljeno u: Novosti

“Dobrodošli na gradinu znanja i pogon novih ideja…”

Visoka poslovna škola PAR u suradnji s Gradom Rijekom i Silos Group organizira PAR poduzetnički kamp  (PPK) od 28. do 31. kolovoza 2017., uz potporu renomiranih tvrtki i institucija. Program će se održavati na Visokoj poslovnoj školi PAR, u centru Rijeke, sa završnom manifestacijom na Trsatskoj gradini 31.kolovoza 2017. godine.

Organizatori pozivaju sve mlade, poduzetnike početnike, mlade tvrtke, obrte, OPG-ove i sve osobe s željom za uključivanje u poduzetničke projekte da se prijave na PPK 2017 gdje će tijekom četiri dana dobiti priliku za edukaciju u području Design Thinkinga ideje pretvoriti u konkretne pothvate. Prijaviti se mogu osobe s vlastitim idejama i oni koji se žele uključiti u riješavanje postojećih izazova partnerskih tvrtki ovog jedinstvenog natjecanja!

Što je Design thinking?

Multidisciplinarna metoda pronalaženja inovativnih rješenja, s ciljem razvijanja postojeće ideje, razvijanja novih proizvoda i usluga, kreiranja novih poslovnih modela, mijenjanja dosadašnje strukture poslovanja ili pak poboljšanja inovacijske kulture.

Za više informacija  i online registraciju posjetite web stranicu www.kamp.par.hr

 

Program Poduzetničkog kampa možete vidjeti ovdje

Program Poduzetničkog kampa možete vidjeti ovdje