Besplatno izlažite na Festivalu poduzetništva, obrta i OPG-ova!

Besplatno izlažite na Festivalu poduzetništva, obrta i OPG-ova!

objavljeno u: Novosti

Obrtnici, prijavite se za sudjelovanje na Festivalu poduzetništva, obrta i OPG-ova “Moja poduzetna Hrvatska”! Svojim članovima Hrvatska obrtnička komora osigurala je besplatni prostor za izlaganje.

Festival poduzetništva, obrta i OPG-ova pod nazivom ‘Moja poduzetna Hrvatska’ kroz sajmove, edukativne i gastro radionice u 15 gradova tijekom ove godine predstavlja bogatu ponudu proizvoda i usluga proizvođača iz cijele Hrvatske.

Organizator Festivala je Styria media grupa – Hrvatska (Večernji list, Poslovni dnevnik, 24sata), a među institucionalnim partnerima ovog projekta je i Hrvatska obrtnička komora, čiji članovi prezentiraju svoje proizvode i usluge diljem Hrvatske.

Pozivamo sve zainteresirane obrtnike koji se žele uključiti u projekt i prezentirati svoje proizvode i usluge na nadolazećim sajmovima da svoju prijavu pošalju elektroničkom poštom, uz obveznu naznaku u kojem gradu,

na e-mail: darko.prister@hok.hr  ili hok@hok.hr

Prijave se primaju do popunjavanja kapaciteta. Prvi nadolazeći festival je u Ivancu 25. lipnja, slijedi Supetar 29. lipnja. Posljednji je festival u Koprivnici 4. studenoga. Kao što je navedeno, prostor za izlaganje ustupa se bez novčane naknade, a zavisne troškove smještaja i prijevoza pokriva izlagač.

Raspored Festivala i detaljnije informacije. 

 

preuzeto s www.hok.hr