Niža cijena struje za članove Udruženja obrtnika Rijeka

Niža cijena struje za članove Udruženja obrtnika Rijeka

objavljeno u: Novosti

Udruženje obrtnika Rijeka je u sklopu Projekta zajedničke nabave s HEP OPSKRBA d.o.o. ugovorilo povoljniju cijenu električne energije za svoje članove i to za čak 25,6 %.

Kako biste ostvarili nižu cijenu, potrebno je popuniti Zahtjev za sklapanje Ugovora nakon čega ćete primiti Ugovor o opskrbi krajnjeg kupca s povoljnijim uvjetima opskrbe električnom energijom.

Potpisani Ugovor potrebno je dostaviti do 21. dana tekućeg mjeseca da bi bio u primjeni s prvim danom sljedećeg mjeseca, a najkasnije do 21. ožujka 2016. godine.

Zahtjev za sklapanje Ugovora možete ispuniti na sljedećem linku:

http://www.hep.hr/opskrba/kupci/ugovor.aspx

 

Važna napomena! 

Zahtjev je namijenjen isključivo kupcima kategorije poduzetništvo, a kako kod obrtnika postoje razne specifičnosti, svakako prije slanja Zahtjeva i potpisivanja Ugovora savjetujemo da se obratite službi za korisnike putem besplatnog telefona 0800 5255 ili e-mail adrese opskrba@hep.hr kako biste bili sigurni da ugovarate najisplativiju moguću opciju za svoj obrt.

 

ČLANSTVO U PROJEKTU ZAJEDNIČKE NABAVE

Ukoliko se još uvijek niste učlanili u Projekt zajedničke nabave Udruženja obrtnika Rijeka, molimo da to učinite ispunjavanjem prijavnice na linku ispod te tako počnete koristiti mnoge pogodnosti koje smo za vas ugovorili.

Članstvo u Projektu je za članove Udruženja obrtnika Rijeka besplatno.

http://obrtnici-rijeka.hr/udruzenje/projekti/zajednicka-nabava/projekt-zajednicka-nabava-prijavnica/

 

Nakon prijave, izradit ćemo vašu iskaznicu koja će vam služiti kao identifikacijska isprava prilikom korištenja popusta kod naših partnera.

Partnere projekta i popuste koje nude članovima Udruženja možete pronaći na sljedećem linku:

http://obrtnici-rijeka.hr/udruzenje/projekti/zajednicka-nabava/partneri-projekta-zajednicka-nabava/